۱۳۹۲ بهمن ۱۳, یکشنبه

دانلود کتاب های عزیزالدین نسفی


عزیزالدین نسفی از عرفای فارسی‌نویس برجسته سدهٔ هفتم هجری بود. وی در فرارود (ماوراءالنهر) می‌زیست و در سال ۶۱۷ ه ق در زمان حمله مغول آن دیار را ترک کرد. وی منسوب به شهر نخشب (نسف یا قارشی در ازبکستان امروزی) است. نسفی را می‌توان از پیروان تحقیق علمی در مسائل مربوط به عقاید و تصوف دانست. از کتاب‌های مهم او می‌توان به کشف‌الحقایق اشاره کرد. کشف الحقایق مبتنی بر فلسفه و عرفان است و نسفی در ۱۰ اصل کتاب را تألیف کرده است. نسفی را می‌توان از مهم‌ترین افرادی دانست که در فلسفه اسلامی تأثیرگذار بوده‌اند. آثار او برای آشنایی با عرفان نظری بهترین مدخل است چرا که او با آرای حکما و عرفای پیش از خود آشنایی داشته و به زبان فارسی و ساده به نگارش آثارش پرداخته است. مقبره او در شهر ابرکوه قرار دارد. برخی از آثار او عبارتند از:

مقصد الاقصی
زبده الحقایق
بیان التنزیل
مجموعه رسائل مشهور به انسان کامل
منازل السائرین
اصول و فروع
کشف الحقایق

دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب ها را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب ها کمی دشوار باشد.



کتاب گوشت بخوریم؟ (سوامی شیواناندا)


گوشت بخوریم؟ / سوامی شیواناندا / ترجمه فرحناز ثنایی‌ موحد / نشر اهورا / چاپ اول / 1386

هنگامی که مردم راجع به گیاهخواری مطالبی را میشنود، اولین سوالی که میپرسند این است: «چرا نباید گوشت خورد»، «چرا دست نگه داریم؟» و ...
دلایل بسیار مهمی وجود دارند که بهتر است گوشت خورده نشود؛ البته نه موضوعات احساسی یا از روی حساسیتها، بلکه دلایل قانع کننده و علمی.
اگر به این نکته با دقت توجه نمائید، قطعا از حالا سعی میکنید رژیم گیاهخواری داشته باشید.


دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.

۱۳۹۲ دی ۲۹, یکشنبه

دانلود کتاب های کارلوس کاستاندا


کارلوس سزار سالوادور آراندا کاستاندا (زاده ۲۵ دسامبر ۱۹۲۵ پرو - درگذشته ۲۷ آوریل ۱۹۹۸) نویسنده پرطرفدار آمریکایی کتاب‌های شمن‌باوری بود. وی را پدر عصر جدید و مشهورترین نویسنده گمنام جهان لقب داده‌اند. فلسفه و فرهنگ تولتک‌های عهد باستان بخش اصلی نوشته‌های وی را در بر می‌گیرد. تمایل وی به گمنام زیستن شاید دلایل اصلی شهرت وی باشند. کتاب‌های کاستاندا از دهه ۱۳۶۰ شمسی به فارسی ترجمه شد و از همان وقت تاکنون سوالات و بحث‌های زیادی در این زمینه مطرح گشته که از آن جمله می‌توان به موضع‌گیری افرادی مثل «دکتر عبدالکریم سروش» با دیدی کاملاً منفی یا دیگرانی مثل «تورج زاهدی» با نگاهی مثبت، اشاره نمود.

کاستاندا در طی دوران زندگی‌اش مجموعا دوازده کتاب منتشر کرده است. این دوازده کتاب به جز مصاحبه‌ها و فیلم‌های تنسگریتی و هم‌چنین یک نشریه‌ی چهار شماره‌ای هرمنوتیک کاربردی است.

هیچ الزامی به خواندن پشت‌ سر هم این کتاب‌ها وجود ندارد. بسیاری اصرار دارند این کتاب‌ها پشت سر‌هم خوانده شود. به نظرم هر کتابی را می‌توان برای خواندن انتخاب کرد. حتی می‌توان فصل‌های از کتاب‌ها را برگزید و آن را خواند. کتاب‌ها هم‌چنان‌که پیوسته‌اند هر کدام مستقل هستند و خود بنیاد. با این‌همه پیشنهادم این است که با کتاب سوم یعنی سفر به ایختلان شروع کنید. چرا که در این کتاب تمرینات کاربردی و مفاهیمی ذکر شده که اساس کتاب‌های بعدی کاستاندا را تشکیل می‌دهند. می‌توان با کتاب اول و دوم هم شروع کرد، اما مباحثی که در این دو کتاب مطرح شده باعث پیش‌ داوری و بدفهمی فراوانی شده‌اند. درباره‌ی مباحث مطرح شده در این دو کتاب جنجال‌های زیادی صورت گرفته، به ویژه مباحثی که درباره‌ی گیاهان اقتدار مطرح شده است. این دو کتاب بهتر است آخرین کتاب‌هایی باشند که خوانده می‌شوند. وقتی همه‌ی کتاب‌ها را خوانده‌اید به این دو کتاب رجوع کنید. آن وقت جنجال‌های ایجاد شده را پوچ خواهید یافت. 


دانلود مجموعه کتاب های کارلوس کاستاندا به ترتیب انتشار



دانلود آثار مرتبط

گراسیئلا کوروالان، طریقت تولتک‌ها: گفت‌و‌گویی با کاستاندا


دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب ها را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.

۱۳۹۲ دی ۲۰, جمعه

كتاب مقالات شمس تبريزی


کتاب مقالات عبارتست از مجموع آنچه شمس تبریزی در مجالس بیان کرده و سوال و جوابهایی که میان او و مولانا یا مریدان و منکران ردّ و بدل شده است.
قابل انکار نیست که مرموز ترین فصول تاریخ زندگی مولانا جلال الدین رومی همان داستان پیوستگی و ارتباط او با شمس الدین تبریزی می باشد که بسبب نبودن اطلاع و آگاهی از چگونگی آن غالب متقدمین و متاخرین آن حکایت را بطور افسانه نوشته بودند. اینک کتاب مقالات پرده از روی بسیاری از این رموز و اسرار بر می دارد،و علت ارتباط و فریفتگی مولانا را به شمس تا حدّی واضح می سازد. و بر خلاف مشهور، او را دانائی بصیر، و شیفته ی حقیقت، و شایسته ی مرشدی معرفی می کند و این خود به تنهایی سبب اهمیت این کتاب خواهد بود. علاوه بر فوائد تاریخی نظر بآنکه شمس الدین، مبدا زندگی جدیدی برای مولانا شده است، شاید هر یک از محققین مایل باشند از مبادی افکار و تعالیم او اطلاع یابند، این نتیجه هم از کتاب مقالات بدست می آید. چه مابین آن و مثنوی ارتباطی قوی موجود است، و مولانا بسیاری از قصص و مطالب مقالات را در مثنوی مندرج ساخته است.
از حیث لطف عبارت، و دلپسندی و زیبایی الفاظ هم کتاب مقالات دارای اهمیت بسیار و یکی از گنجینه های ادبیات و لغات فارسی است.

مولانا جلال الدین در دفتر اول مثنوی می فرماید:

شمس تبریزی که نور مطلق است / آفتاب است و ز انوار حق است
چون حدیث روی شمس الدین رسید / شمس چارم آسمان سر در کشید
واجب آمد چونکه بُردم نام او / شرح کردن رمزی از انعام او
خوشتر آن باشد که سرّ دلبران / گفته آید در حدیث دیگران
من چه گویم؟ یک رگم هشیار نیست! / شرح آن یاری که او را یار نیست
تا نگردد خون دل و جان جهان / لب بدوز و دیده بر بند این زمان
فتنه و آشوب و خون ریزی مجوی / بیش از این از شمس تبریزی مگو!



کتاب مولوی نامه: مولوی چه می گوید؟


درباره کتاب:
بی شک يكی از بهترين كتابهايی كه درباره شناخت مولوی نوشته شده است مولوی نامه اثر علامه جلال الدين همايی می باشد.. اين اثر گرانمايه در سالهای اخير ديگر تجديد چاپ نمي شود.

 مولوی نامه یا مولوی چه می گوید، یکی از بهترین و جامعترین کتابها درباره ی مولانا جلال الدین است به توسط شادروان استاد جلال الدین همایی به نگارش درآمده است. این کتاب در دو جلد به بررسی زندگینامه و شخصیت، افکار، عقاید و شیوه ی سلوک مولانا می پردازد و ما را با دریای عشق و معرفت او به زیبایی آشنا می کند.
همایی از آنجایی که در علوم زمان خویش حقیقتا استاد بود، در کلام و فلسفه و عرفان و فقه و ریاضی و طب و دیگر علومی که مثنوی و مولانا بدان پرداخته توانسته است راهگشایی هایی کند که مانند غریق نجاتی غرق شدگان در دریای مثنوی را دستگیری کند و از این روی این دو جلد از مهمترین کتاب ها درباره مولوی است.



كتاب رسائل ابن عربی


نویسنده: محی الدین ابن عربی
مترجم: نجیب مایل هروى
.
کتاب حاضر بکوشش نجیب مایل هروى به ده رساله فارسی شده ی محی الدین ابن عربی، یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین عرفای اسلام و جهان می پردازد.
حلیه الابدال ـ رسالة الغوثیه ـ اسرار الخلوة ـ حقیقة الحقایق ، معرفة رجال الغیب ـ نقوش الفصوص ـ ابیات دهگانه ـ رسالة الانوار ـ معرفت عالم اکبر و عالم اصغر ـ رسالة الی الامام الرازی

فهرست مطالب
مقدمه مصحح
رسائل مترجم ابن عربی /متن/
1. حلیة الابدال
دیباچه مترجم
مقدمه مؤلف
حکم کردن زاده حکمت باشد
در ترک زاهد و متوکل و مرید
در خاموشی
در عزلت جستن از خلق
در گرسنگی
در بی خوابی
. رساله الغوثیه
در این که انسان مجموعه دو عالم است
مکاشفات قلبی و سری و روحی و ذاتی
درباره تجلیات روحانی و ربانی
انواع تجللیات حق
انواع تجلیات صفات
انواع تجلیات صفات جلال
انواع تجلیات صفات عظومت
ترجمه غوثیه ـ مشاهده غوث حق تعالی را
محادثه حق تعالی با غوث اعظم
بازگویی غوث از کلام حق تعالی
سخن مترجم درباره این رساله و قیاس آن با غزلی از شیخ مغربی
درباره مشاهده ، وجد ، معرفت و کشف و تجلی
اسرار الخلوة
بیان اختلاف تجلیات به حسب اختلاف سالکان
رؤیت حق در اشیاء
بیان اینکه مشاهده ، حضور علمی است
بیان حشر لطیفه انسانیه ربانیه
بیان انواع عزلت
در بیان خلوت و اسباب آن
بیان انواع کرامات حسیه معنویه
بیان واردهایی که در خلوت سالک را روی دهد
ورود دقیقه ملکیه بر قلب ولی
طلبهای دو گانه در هنگام خلوت
فرق میان افعال طبیعیه و ارادیه
فرق میان عرض و مصلحت ، و اشاره به آراء اشاعره در این باب
4. حقیقة الحقائق
دیباچه مترجم
در حقیقة الحقائق
در معرفت
ظهور حق در مظاهر اسماء
در معانی غریبه
در این که انسان کمل آئینه حق است
در اتصاف انسان به صفات کامله
5.معرفة رجال الغیب
در این که مراد به رجال الغیب ، انسان کامل است
گفتار ابن عربی درباره رجال غیب
روی آوردن به سوی رجال غیب
6. نقوش الفصوص
دیباچه مترجم ـ درباره ترجمه این رساله و تسمیه آن
...
7. ابیات هفتگانه
دیباچه مترجم ـ درباره اشعار ابن عربی
بیان وجود مطابق با نظر ناظم
8. رسالة الانوار
دیباچه مؤلف ـ چگونگی رسیدن به حضرت رب العالمین
راه حق یکی است اما روشها پراکنده است
معرفت موطن ، و مواطن ششگانه
در بیان سفر از دنیا به آخرت
مقامات خلوت
فرق میان وارد روحانی و وارد شیطانی
کشفهای خلوت نشین
فرق میان کشف حسی و کشف خیالی
بیان این که مشایخ وارث پیامبرانند
صوفیه داعی اند به لغت پیامبران و خاتم انبیا (ص)
مشترکات نبوت و ولایت
شروط سالک در خلوت
9. معرفت عالم اکبر و عالم اصغر
تطابق میان عالم کبیر و عالم صغیر
عوالم چهارگانه : عالم اعلی ، عالم استحاله ـ عالم تعمیر و عالم نسبت
بیان علم ، باطن، نقش ، دل
10. رسالة الی الامام الرازی
متن عربی
ترجمه فارسی
تعلیقات و توضیحات
فهرستهای راهنما

حق تکثیر:
ت‍ه‍ران‌: م‍ول‍ی‌، ۱۴۱۷ق‌. = ۱۳۷۵


کتاب در مصاف تند باد


در مصاف تند باد
نويسنده: بخشعلی قنبری
ناشر: برسات
زبان كتاب: فارسی
تعداد صفحه: 90
اندازه كتاب: رقعی - سال انتشار: 1379 - دوره چاپ: 1

کتاب در مصاف تند باد شامل تجربه های عرفانی مولانا است که توسط بخشعلی قنبری گرداوری و تدوین شده است.
عنوان فصل اول این کتاب‌ آشنایی با حیات مولانا است که به شرح مختصری از زندگی نامه ی مولانا پرداخته. 
فصل دوم آن شامل تحلیل تجربه های عرفانی است و فصل سوم هم به تجربه های عرفانی مولانا پرداخته.
قسمت آخر این کتاب هم به ماجرای مرگ مولانا اشاره می کند.
مطالعه این کتاب برای علاقه مندان مولوی توصيه مي شود. چون در عین مختصر بودن، اطلاعات کامل و قابل استنادی درباره ی زندگی و شخصیت مولانا و همین طور اندیشه ها و تجربیات عرفانی او می دهد.



كتاب حكمت خسروانی از هاشم رضی


حكمت خسروانی / هاشم رضی / انتشارات بهجت / 1379

درباره کتاب:
حکمت خسروانی به مطالبی درباه تاریخ فلسفه، ادیان و اساطیر ایرانی اختصاص دارد. به عبارت دیگر در این کتاب، سیر تطبیقی فلسفه، حکمت و عرفان در ایران باستان از زرتشت تا سهروردی و استمرار آن تا امروز، با هدف شناخت اصول، مبانی، تعلیمات و فرهنگ ایرانی تشریح می‌شود. مخاطبان کتاب را با این مقولات مطالعه می‌کنند: زرتشت، پیامبر و حکیم، نماد آتش، مجوس، مغان یا موبدان زمان ساسانیان و اندر دفاع از ثنویت مطلق، هنوز آتش پارسی نمرده است (از امام محمد غزالی)، نور در حکمت اشراق و ایران باستان، انوار اسپهبدیه، فریدون و کیخسرو برخوردار از کیان فره و ملوک دیگر کیانی، تحلیلی از جهان مینوی، عرفان و حکمت اشراق، جهان مثالی، توصیف عرفانی زروان، شاهان و پهلوانان حماسی در بیان و تمثیل عرفان کیومرث، زال و سیمرغ و برخی مباحث دیگر...



کتاب علائم ستاره ای لیندا گودمن


علائم ستاره ای لیندا گودمن / لیندا گودمن / ترجمه فریده مهدوی دامغانی / نشر البرز / چاپ اول / 1378

درباره کتاب:
در این کتاب، ابتدا مولف با بهره‌گیری از علم اعداد و ستاره‌شناسی، رهنمودهایی در خصوص انتخاب شغل و سلامتی و تندرستی به دست می‌دهد; سپس کتاب را با این مباحث پی می‌گیرد: کوه‌های بلند راکی: جایی که سرشار از نیروی مغناطیسی و امواج ارتعاشات آسمانی است; نقش صفات خوب و بد دیروز افراد در شادی‌ها و اندوه‌های امروزشان; معانی عرفانی و کاربرد عملی علم اعداد; قدرت رنگ‌ها در زندگی انسان; ارتباط هماهنگ میان انسان‌ها; قدرت سکوت; صوت و موسیقی; اسرار عمیق و عجیب موجود در زبان انگلیسی ; چگونه با علم اعداد می‌توان به اسرار واژه‌ها، نام‌ها، القاب و عبارات پی برد ; تغییر و تحول فکری که به تجدید حیات سلولی منجر می‌گردد.


دانلود کتاب علائم ستاره ای لیندا گودمن

دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب ها را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.

کتاب معبد سكوت (فلسفه بودايی، بودا و بوديسم، پيشگويی ها)


معبد سكوت (فلسفه بودايی، بودا و بوديسم، پيشگويی ها) /  بیرد پی اسپالدینگ / ترجمه فریده مهدوی دامغانی / نشر فردوس

عنوان اصلی کتاب: زندگی و آموزش های استادان شرق دور
عنوان انگلیسی: Life and Teaching of the Masters of the Far East
عنوان انگلیسی نویسنده: Baird Thomaas Spalding

درباره كتاب:
اين كتاب، سفرنامه ای است كه آقای اسپالدینگ به همراه یک گروه کاوشگر شامل 11 دانشمند بلندپایه در طی سفری عجیب و اسرارآمیز که به نواحی وسیعی از سرزمینهای هندوستان، تبت، چین و ایران داشته به نگارش درآورده است. این سفر در اواخر سال 1894 میلادی آغاز شده و چندین سال به‌ طول می‌انجامد و در طی این مدت خلاصه‌ای از اهم رویدادها، مشاهدات و دیدارهای واقع شده توسط گروه اسپالدینگ جمع‌آوری می‌گردد و آنچه آقای «اسپالدینگِ» مقدّسْ، در پایان، مأمور به انجام آن می‌گردد، نگارش مکتوبی است که به منزله‌ی نوعی (پیام آسمانی) برای بشریت می‌باشد. او در بخشی از كتاب می  گويد: «من موفق شدم استادان عزيز و والا مقامی را مشاهده كنم كه با قدرت و اقتدار تمام ايستاده و بر اين حقيقت آگاه بودند كه انسان به راستی باقی و جاودانه است؛ موجودی كه بنا به تصوير خدا خلق شده و می  تواند هرگز تسليم گناه و مرگ نشود.»

بخش هایی از کتاب:
... اين جا معبد سكوت است، جايگاه قدرت. زيرا سكوت با قدرت مترادف است. هنگاميكه ما در ذهنمان به مكان سكوت می  رسيم، به جايگاه قدرت رسيده ايم. در آنجا هيچ چيز نيست مگر وحدت.

«سكوت اختيار كنيد و بدانيد من پروردگارتان هستم». هنگامی كه نيروهايمان را به مركز انرژی واحدی می  آوريم، در سكوت با خداوند ارتباط برقرار می  كنيم. اين ميراث واقعی بشر است. «من و پروردگار يكی بيش نيستيم».

بشر الهی هميشه جاودان است. تنها كافی است يك معبد واحد بسازيم آن هم براي خداوند كه درون ماست و آن وقت روح الهي ضمير آگاه ما را پر مي كند و اوهام مربوط به گناه و بدبختي و مرگ ديگر وجود نخواهد داشت. «اين است هدف اصلي سكوت»...

آنچه در بپيش آمد، جملاتي است كه راهنماي يك گروه تحقيقاتي و اكتشافي كه به منظور كسب و شناخت و معرفت سفر آغاز كرده اند، در معرفي مكاني به نام «معبد سكوت» در كتابي به همين نام می  گويد.


دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.


کتاب پیام سلستین


اسم کتاب: پیام سلستین / جمیز ردفیلد / ترجمه ی رویا منجم / نشر علم / چاپ دوم / 1382

درباره کتاب: جیمز ردفیلد (متولد ۱۹ مارس، ۱۹۵۰) نویسنده، مدرس، فیلمنامه و فیلم تهیه کننده آمریکایی است. ردفیلد در یک منطقه روستایی در نزدیکی بیرمنگام آلاباما بزرگ شد . در نوجوانی او به مطالعه فلسفه های شرقی ، از جمله تائوییسم و ذن پرداخت و به تحصیل در رشته جامعه شناسی در دانشگاه آبرن مشغول شد . او بعد از دریافت مدرک کارشناسی ارشد در مشاوره و بیش از ۱۵ سال به عنوان یک درمانگر پیش نوجوانانی که مورد آزار قرار گرفته گذراند . در سال ۱۹۸۹ علاقه خود را در روانشناسی تعاملی، به فلسفه های شرقی و غربی، علم، عقیده به آخرت، بوم شناسی، تاریخ، و عرفان دنبال کرد.
موضوع اصلی این داستان به کشف دست نوشته ای در کشور پرو در آمریکای جنوبی باز می گردد که در آن از 9 بینش سخن رفته و اطلاعاتی از قوم مایا به دست داده می شود.
قهرمان داستان جوانی است که به رغم شور و شوق و آرمان احساس سرخوردگی و گم گشتگی می کند. او به دنبال خود گمشده اش به کشور پرو می رود و سفر هیجانی و شگفت انگیز خود را آغاز می کند و در آن با 9 بینش آشنا می گردد و متحول می شود...

دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.

کتاب میناگران


میناگران / عطا الله مهاجرانی / نشر امید ایرانیان / چاپ اول / اسفند 1383

درباره کتاب:
این کتاب به گفته نویسنده‌اش «کتاب غریبی است در روزگاری غریب. این کتاب درباره انسان‌هایی است که در این زمانه، در غربت غریبه خویش‌اند». روایت انسان‌هایی از جنس آسمان، که در گوشه‌ای پرت از زمین زندگی می‌کنند... میناگران چیزی بین داستان و خاطره‌ است و یا واقعیت یا رویا.

«با هر کلمه،صدای قلبم را می شنیدم. در ذکر قلب است که حرف می زند. گویی همه ی تن انسان می شود قلب. انسان از خاک فاصله می گیرد. لذت حضور پیدا میکند. هنگام ذکر در بین همه ی واژه ها، کلمه ی الله برای من از همه شیرین تر بود، شیرین تر از همه ی کلمات... این کلمه ی الله کلید همه قفل هاست. چراغ همه ی راه ها و شیرین ترین همه ی نام هاست. همه ی نام های خداوند در این کلمه خلاصه شده است.»

کتاب یوگا سوترای پاتانجالی


اسم کتاب: یوگا سوترای پاتانجالی / پاتانجالی / مترجم: atma_35@yahoo.com / حق تکثیر: این کتاب تنها بصورت اینترنتی منتشر شده است و اجازه ی نشر را در بازار کتاب ایران پیدا نکرد.

درباره کتاب:
.
.



کتاب چ‍ش‍م‌ س‍وم‌


چ‍ش‍م‌ س‍وم‌/ سوآمی ساتیاناندا س‍اراس‍وات‍ی‌ / ترجمه ی ج‍لال‌ م‍وس‍وی‌ن‍س‍ب‌ / نشر غزل / چاپ اول / 1370 

درباره کتاب:
کتابی که هم اکنون پیش روی شما است کتابی است که اغلب به صورت سر مکنون، بین داوطلبان و جویندگان راه حقیقت سینه به سینه نقل می شده است. سوآمی ساتیاناندا جلسات درس و بحث کلاسیک  چشم سوم را برای استادان و معلمین یوگا شرح می دهد که شما نیز با مطالعه کتاب به نقد مباحث خواهید پرداخت.

کتاب انسان در جستجوی جاودانگی (جلد 1 و 2)


انسان در جستجوی جاودانگی (جلد 1 و 2) / پاراماهانزا یوگاناندا / ترجمه ی توراندخت تمدن (مالکی)

انسان در جستجوی جاودانگی، کتابی است که طی آن رهنمودهایی از پاراماهانسا یوگاناندا (1893ـ 1952) در باب سعادت و نیل به موفقیت در زندگی فراهم آمده است. نگارنده در این کتاب با اشاره به اهمیت و نقش حضور خداوند در زندگی انسان اذعان می‌دارد: خداوند وجود دارد و هر جوینده‌ای که صمیمانه و خالصانه او را جستجو کند، وی را خواهد یافت. انسان بدون دریافت قدرت و نیرو از کردگار بزرگ، خالی از حیات است و قدرت عمل، اندیشه و احساس ندارد. عناوین برخی از مطالب کتاب بدین قرار است: سالکان ابتدا چگونه حق را یافتند، فطرت نامنتهای خداوند، دعاهای مستجاب شده، خودشناسی معیار مذهب، همه شادی‌ها در خداوند است، بر بدخلقی‌ها غلبه کنید، آیا مسیح ظهوری مجدد خواهد داشت، ده فرمان: قوانین جاودان شادمانی و هدف از زندگی صرفا شناخت حق است.


كتاب کارما (تناسخ) به خاطر آوردن زندگی های گذشته


کارما (تناسخ) به خاطر آوردن زندگی های گذشته / جنويو لويس پالسون / ترجمه ی جمشيد هاشمی / انتشارات: تجسم خلاق

هر بار كه شما تغيير می كنيد، نه تنها الگوهای انرژی تان عوض می شود، بلكه انرژی ديگر كسانی كه از تغيير شما اثر پذيرفته اند نيز تغيير می كند. در حقيقت اين موضوع می تواند بر هزاران نفر اثر بگذارد و بالعكس از تغيير ديگران، شما هم تغيير می كنيد.

دلبستگی بيش از حد به افراد يا چيزها، سبب تيره و مبهم شدن مكتوبات آكاشيک می گردد. تماشا كردن بيش از اندازه تلويزيون يا اينكه عموما از زندگی به جای شركت كننده بودن، يک تماشاگر باشيم می تواند نيروی حياتی را تضعيف نمايد.



کتاب روح هیمالیا: حکایت سلوک یک عارف


روح هیمالیا: حکایت سلوک یک عارف / آمارجیوتی - سوامی / مترجم : مقدم - فریبا / محل نشر : تهران

شاگرد با سادگی پرسيد: اما نابود كردن عادات وقت زيادی می گيرد.
استاد با محبت پاسخ داد: بی ترديد. اما زمان چنان كوتاه است كه نبايد آن را به نگرانی، برای نابود كردن عادات گذراند.
اگر نقطه ضعفی در ساختار ذهنی تو وجود داشته باشد، به صورت وسوسه در دنيای بيرون منعكس می شود و هر نقطه قوتی كه در ذهن داری، به صورت نيروی غلبه بر نقاط ضعف در دنيای بيرون متجلی می شود. برترين معرفت، دانشی است كه تو را از وسوسه و ناتوانی رهايی می بخشد و تو را وا می دارد حقيقت را مشاهده كنی. در نتيجه، داشتن يا نداشتن ارتباط با جنس مخالف، تفاوت خود را از دست می دهد و تو را از وسوسه و يا پرهيزگاری رهايی می بخشد.


دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.


کتاب دینامیک اختری (نگرشی نوین به تجربه خارج از کالبد)


دینامیک اختری (نگرشی نوین به تجربه خارج از کالبد) / رابرت بروس / ترجمه ی میثم لطفی / حق تکثیر: این کتاب تنها بصورت اینترنتی منتشر شده است و اجازه ی نشر را در بازار کتاب ایران پیدا نکرد.

سفر به ابعاد دیگر با استفاده از کالبد لطیف که توانایی شناور شدن، نامریی شدن و سفر در زمان را دارد همواره موضوعی فریبنده برای انسان بوده است... کتاب فوق یکی از بهترین و کاربردی ترین کتاب هایی است که در این رابطه نوشته شده است...



۱۳۹۲ دی ۱۴, شنبه

کتاب زندگینامه یک یوگی


زندگینامه یک یوگی / سوآمی پارام هانسا یوگاناندا گیری / ترجمه ی فریبا مقدم / انتشارات آویژه - انتشارات نگارستان کتاب / چاپ اول/ 1381

درباره کتاب:
در این کتاب زندگی نامه‌ی خود نوشت 'پارام هانسا یوگاناندا' (1893 ـ 1952) عارف و سالک هندی از دوران کودکی تا پیری به طبع رسیده است. در اين كتاب بارها با واژه يوگا روبرو مي شويم كه بر خلاف آنچه اكنون در اذهان رايج است يك رشته حركات جسمانی نيست. واژه يوگا از ريشه سانسكريت يوج به معنای پيوستن و اتحاد و اتصال است كه از ديرباز هدف هرگونه نيايش و عبادت و تمرين معنوی بوده است.

توضیح:
این کتاب توسط نشر پیکان، ترجمه ی خانم گیتی خوشدل با نام سرگذشت یک یوگی نیز منشتر شده است.
به اعتقاد صاحب نظران و طبق مقایسه ترجمه خانم فریبا مقدم، با متن اصلی چاپ اول (1946) ترجمه ی ایشان کیفیت ترجمه قابل قبول تر و کامل تری نسبت به ترجمه های دیگر را دارا می باشد.

- مهم‌ترین آثار این نویسنده:
انسان در جستجوی جاودانگی

دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.


کتاب سفر روح


سفر روح: سیری در جهانهای معنوی دیدار از طبقات مختلف برزخ با هیپنوتیزم / دکتر مایکل نیوتن / ترجمه ی دکتر محمود دانائی / انتشارات جیحون / چاپ ششم/ 1384

درباره نویسنده:
کتاب سفر روح (journey of Souls ) در سال ۱۹۹۴ توسط مایکل نیوتن محقق و روانشناس آمریکایی نوشته شده است. مایکل نیوتن در سال ۱۹۹۸ جایزه بهترین همکاری و کمک از طرف موسسه ملی ترانسپرسنال هیپنوتراپیست(NATH) و در سال۲۰۰۱ جایزه سالانه «ناشران مستقل کتاب» برای کتابش سرنوشت روح (Destiny of Souls)، را دریافت نمود.

موضوع كتاب:
کتاب سفر روح شامل خاطرات افرادی است که سالیان متوالی برای خواب درمانی (هیپنوتیزم) به مایکل نیوتن مراجعه نموده‌اند. این کتاب گزارشی است در باره تحقیقات نویسنده پیرامون دنیای روح و در آن سرگذشت‌هایی شرح داده می‌شود. این گزارشات شرح تحقیقات نویسنده درباره سرنوشت روح پس از مرگ و مراحلی است که روح طی می‌کند تا آماده شود و دوباره برای زندگی نوینی به عالم خاکی برگردد. کتاب سرنوشت روح اولین کتابی است که با دسترسی به حافظه پنهانی افراد متفاوت درمورد موقعیت روح پس از ترک دنیای خاکی و برزخ نوشته شده‌است. کتاب دیگر مایکل نیوتن به نام سرنوشت روح ادامه شرح تحقیقات نویسنده درباره تجربیات کسانی است که توسط خواب درمانی به زندگی‌های گذشته خود دست یافته اند. این دو کتاب به ۲۵زبان مختلف ترجمه شده اند.

از مقدمه مترجم:
نویسنده ی این کتاب، دکتر مایکل نیوتن، در مؤسسات مختلف آموزش عالی آمریکا در رشته های بهداشت فکر و روان تدریس کرده و سالهاست که به کار هیپنوتراپی نیز اشتغال دارد. وی از طریق ضبط و ثبت گفتار افرادی که به خواب مصنوعی فروبرده شده اند، به حقایقی در مورد تکامل روحی انسان و مکانی که روح ها در فاصله بین زندگی های متوالی خود به آنجا می روند، دست یافته است. این نخستین کتابی است که با دسترسی به حافظه ی پنهانی و ضمیر ابرآگاه افراد متعدد، در مورد وضعیت روح پس از مرگ جسم و جزئیات برزخ نگاشته شده است.

- مهم‌ترین آثار این نویسنده:
سفر روح
سرنوشت روح

دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.

کتاب نور نجات بخش


نور نجات بخش / دانیون برینکلی / ترجمه ی زیبا پرهام / نشر و پژوهش فرزان روز / چاپ سوم/ 1382

درباره کتاب:
کتاب نور نجاتبخش، شرح سرگذشت مردی است که دو بار تجربه ی مرگ را از سر می گذراند و در این کتاب با دقت و تفصیلی شگفت آور، آنچه را در دنیای دیگر دیده است شرح می دهد و می گوید که چگونه در آنجا زندگی گذشته اش را روی پرده تلویزیون دیده است و چگونه تصویرهای روشن درباره ی رویدادهای آینده جهان به او نشان داده اند.


توضیح:
این کتاب آموزنده و معنوی را می توانید از لینک های زیر دانلود کنید.



كتاب بهاگوادگيتا (سرود خدايان)


نام کتاب: بهاگوادگيتا (سرود خدايان)
ترجمه: محمدعلی موحد

بهَگَوَد گیتا یا بهاگاواد گیتا (سنسکریت: भगवद्गीता، سایر نام‌های فارسی: بگودگیتا، باگاوادگیتا) مهمترین و اسرارآمیزترین بخش حماسه هندی موسوم به ماهابهاراتا است که از دو کلمهٔ بهَگَوان به معنی خداوند و گیتا به معنی سرود و نغمه تشکیل شده و شامل ۱۸ فصل و دربرگیرنده حدود ۷۰۰ بیت می‌باشد.

این کتاب گفتگوی کریشنا (یکی از خدایان هند) و سربازی به نام آرجونا را لحظاتی پیش از نبرد تاریخی و عظیم کوروشـِترا بر سر حکومت بر هند نقل می‌کند. آرجونا به عنوان بزرگترین کمانگیر زمان خود هنگامی که خویشاوندان خود را در ردیف سربازان ارتش مقابل نظاره می‌کند، از تصور کشتن آنها دچار انزجار و تردید شده، در حالت غم و افسردگی فرو می‌رود. در این هنگام کریشنا همدم وی می‌شود و پس از نفی یکی یکی دلایل غصه آرجونا، وی را در باب مسائلی بنیادی همچون آفرینش جهان، سرنوشت انسان، سرشت ایزدی، راه‌های رسیدن به آسمان، گونه‌های مختلف یوگا، آرامش ذهن وعدم تعلق به اشیاء دنیوی آموزش می‌دهد.سرانجام با آشکار کردن شکل ایزدی خود به آرجونا نشان می‌دهد که چطور تمام سربازان ارتش مقابل حتی پیش از آغاز جنگ توسط خود کریشنای سرور کشته شده‌اند و آرجونا و دیگران فقط ابزار هستند.هنگامی که توهم آرجونا با این آموزه‌ها زدوده می‌شود، لرد کریشنا به وی دستور کشتن تمام ارتشیان مقابل از جمله پدر جد عزیزش بیشما و معلم محبوبش دوروناچاریا را می‌دهد.

این کتاب شامل فصول بیست و پنجم تا چهل و دوم بخش ششم حماسه مَهاباراتا (موسوم به کتاب بیشما) به طور جداگانه یکی ازکتب مقدس آیین هندو ومهمترین متن تاریخی ادبی و فلسفی دنیا شمرده می‌شود.

باگاوادگیتا که در اصل به زبان سانسکریت بوده بارها به زبان‌های گوناگون ترجمه شده‌است. ترجمه‌های مختلفی نیز به فارسی از این کتاب وجود دارد که نخستین آنها توسط «داراشکوه» در سده ۱۳، به عنوان فصلی از مهابهاراتا، انجام شده‌است.

براساس متن مَهاباراتا دو برادر، دیریتاراشترا و پندو پادشاهی سرزمین هستیناپورا را به ارث می‌برند. مادر دیریتاراشترا به هنگام نکاح با حکیم خدازاد، ویاسا، از ترس چهره وی چشمانش را بسته بود و در نتیجه فرزند آنان (دیریتاراشترا) نابینا زاده می‌شود. از این رو برادرش پندو وارث پادشاهی می‌گردد و پسران وی، یودیشتیرا، بیما، آرجونا، ناکولا و سَهدِوا سران خاندان پندواس را تشکیل می‌دهند که به راستی و درستکاری مشهور می‌شود. از آن سو پسران دیریتاراشترا، که افزون بر صد تن بودند، خاندان کارواس را تشکیل می‌دهند که عموماً به بی‌رحمی و هوس‌رانی گرایش داشتند. هنگامی که پندو در جوانی درمی‌گذرد، پندواس‌های یتیم تحت قیومت عموی خود دیریتاراشترا، با کارواس‌ها در یک خانه و تحت آموزش أموزگاران یکسان بزرگ می‌شوند.در این بین بیشما، پدرجد خاندان مسئولیت مراقبت از آنها و پاکمرد خدازاد، دوروناچاریا، وظیفه آموزش شگردهای جنگاوری به بچه‌ها را عهده دار شدند.هر پنج پندواس به جنگجوهای بی بدیل و جوانمردی تبدیل شدند که آرجونا سرآمد آنان بود. کارواس‌ها و بخصوص سردسته مکارشان، دوریودانا، از فرط بخل و حسد به پندواس‌ها مدام اسباب آزار و نابودی ایشان را فراهم می‌کردند.در هنگام تاج گذاری ارشد پندواس ها(یودیشتیرا) به عنوان وارث شاهنشاهی، دوریودانا با مکر و حیله‌ای دور و دراز مانع شد و خود و برادرانش قدرت را قبضه کردند. این رویداد سبب آشوب بین دو خاندان گردید و تلاش بزرگان و خردمندان، به‌ویژه کریشنای سرور، برای برقراری آشتی بی ثمر ماند.در حالیکه امید به صلح کمرنگ می‌شد، شبح جنگی عظیم از دور نمایان می‌شد. سران نظامی دو خاندان، آرجونا و دوریودانا، هر دو سعی در جلب پشتیبانی کریشنا نمودند که صاحب نیرومندترین ارتش بود. کریشنا تجسم انسانی خداوند و بزرگترین آموزگار یوگاست.سرانجام هنگامی که ماموریت وی برای صلح شکست می‌خورد آغاز جنگ را فرمان می‌دهد و در پاسخ درخواست آرجونا و دوریودانا اعلام می‌کند که ارتشش را به یکی از آنها می‌دهد و دیگری را در جنگ، به عنوان مشاور و همدم همراهی خواهد کرد بی آنکه خود هیچ دخالتی در جنگ کند. دوریودانا ارتش را انتخاب کرد و آرجونا همدمی را. در پاسخ به دعوی دو خاندان، از تمام تبارها و سرزمین‌های سرتاسر شاهنشاهی، جنگجوها، شهسواران، شاهزادگان و پادشاهان، همه و همه به ارتش‌های دو طرف پیوستند و در دشت مقدسی به نام کوروشترا، در برابر هم صف‌آرایی کردند دشت کوروشترا محل پیشکش نذورات و قربانی‌ها برای خدایان بود و گفته می‌شد همه رازهای آفرینش در آن مدفون است.

آرجونا ارتش را انتخاب می‌کند، نقاشی قرن هیجدهمدیریتاراشتترا، قیم نابینای شاهنشاهی، که به علت وابستگی بیش از اندازه به فرزندانش چشم بصیرت خود را نیز از دست داده بود، هنگامی که مطلع می‌شود لرد کریشنا به عنوان همدم و مشاور، ارابه آرجونا را در جنگ هدایت خواهد نمود، فوراً از بابت پیروزی پسرش دوریودانا دچار تردید می‌شود و از بیم آنکه مبادا دوریودانا، تحت تاثیرات معنوی دشت کوروشترا، حاضر به تسلیم نیمی از شاهنشاهی به پندواس‌ها شود، طالب نظارت بر جنگ می‌شود.ویاسا، حکیم خدازاد دربار، پیشنهاد بخشیدن چشمی خارق‌العاده را به وی می‌کند که با آن تمام رویدادهای گذشته، حال و آینده رویت می‌شد. اما دیریتاراشترا که تاب دیدن صحنه‌های کشته شدن فرزندانش در جنگ را ندارد پیشنهاد را رد می‌کند و به جای وی، منشی‌اش، سَنجایا مشمول این لطف ویاسا می‌شود. به واسطه این قدرت خدائی، حوادث جنگ در قلب سنجایا آشکار می‌شود. داستان بهگود گیتا از سئوال دیریتاراشترا از سنجایا، در باب رویدادهای جنگ آغاز می‌شود.


دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.


کتاب دَم گستری در يوگا



کتاب: دم گستری در يوگا
نويسنده: سوامی شيواناندا
مترجم: فرهاد خالصی مقدم
ناشر: ميترا
زبان كتاب: فارسی
تعداد صفحه: 150


مروري بر كتاب 
انسان در طول تاريخ همواره در پي كشف مجهولات و نادانسته های خود و جهان بوده و هست. حاصل كنكاش او در اين وادی، كسب علوم مختلف و فزوني آگاهي او پيرامون هستي است.
گاه ابزار مورد استفاده در اين راه حواس پنج گانه انسان بوده كه علوم تجربي و مشتقات آن پديد آمده وگاه اين ابزار، عقل انسان بوده كه فلسفه و تبعات آن حاصل شده است. 

نوشتار حاضر ترجمه‌ای است از کتاب دانش پرانایاما، به قلم سوامی شیواناندا که در آن درباره انرژی باطنی و گسترش آن در انسان بحث شده است. در فصل نخست کتاب، پس از بیان ماهیت «پرانا» یا انرژی روحانی و حیاتی نهفته شده در وجود آدمی, مراحل و روش‌های فعال کردن این انرژی توضیح داده می‌شود. در فصل دوم اصول ضروری برای تنظیم و تعدیل تنفس تشریح شده افزون بر آن، انجام تمرینات مربوط به تعدیل تنفس آموزش داده می‌شود. فصل پایانی نیز حاوی تمرینات متنوعی دیگری در خصوص انرژی درمانی و کنترل تنفس است.


دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.


كتاب خط سوم (درباره شمس تبريزی)


آن خطاط
سه گونه خط نوشتی؛
یکی او خواندی، لاغیر،
یکی را، هم او خواندی هم غیر،
یکی، نه او خواندی، نه غیر او،
آن خط سوم منم،


کتاب خط سوم نوشته دکتر ناصر الدین صاحب الزمانی با این عبارت از شمس تبریزی آغاز می شود. کتابی که درباره شخصیت، سخنان و اندیشه شمس تبریزی است. وی در ابتدای این کتاب نوشته است مهم ترین نوشته های فارسی درباره شمس، سه اثر است:

۱) بهاءالدین سلطان ولد (۷۱۲ ۶۲۳ هـ/ ۱۳۱۲ ۱۲۲۶م)؛ مثنوی ولد یا ولد نامه، تصحیح جلال همایی، تهران، ۱۳۱۵. سلطان ولد فرزند مولوی است که خود، شمس را دیده است و زندگانی پدر خویش و برخورد او را با شمس به مثنوی سروده است.

۲) شمس الدین احمد افلاکی؛ مناقب العارفین، تصحیح تحسین یازیجی، انتشارات انجمن تاریخ ترک، آنکارا، جلد یک، ۱۹۵۹، جلد دو، ۱۹۶۱.

این اثر، مجموعاً در ده فصل تدوین شده است. یازیجی هر فصل را نیز به بند های جداگانه شماره گذاری کرده است. شرح حال شمس در فصل چهار قرار دارد. از این رو در تمام نقل قول ها از مناقب افلاکی، برای نمونه بدین صورت اکتفا می شود. افلاکی اثر خود را در ۷۱۸ هجری/ ۱۳۱۸ میلادی آغاز کرده است و از معاصران مولانا و فرزند او، سلطان ولد، به شمار می رود.

۳) فریدون بن احمد سپهسالار؛ رساله در احوال مولانا جلال الدین، تصحیح سعید نفیسی، کتابخانه اقبال، تهران، ۱۳۲۵. سپهسالار نیز رساله خود را در سال های میان ۷۲۹ ۷۱۹ هـ/ ۱۳۲۸ ۱۳۱۹ م تالیف کرده است و از عارفانی به شمار می رود که محضر مولانا را شخصاً درک کرده اند. در نقل قول ها از سپهسالار نیز به سپهسار ۱۳۱، یعنی رساله فریدون سپهسالار، چاپ اقبال نفیسی صفحه ۱۳۱ اکتفا می شود.

بدین ترتیب، اطلاعات این سه منبع همه اطلاعات معاصران درباره شمس است و از این رو دانستن آنها برای درک احوال شمس اجتناب ناپذیر است.

از این سه منبع آنچه را که برای نمودن خصوصیات اخلاقی، شخصیت و درک زندگانی شمس سودمند بوده است، برگزیده و ترتیب آن را بازسازی کرده ایم تا خواننده خود، کم و بیش، در سیر زندگانی شمس از آغاز تا به انجام قرار گیرد.

این کتاب ۸۸۰ صفحه ای در فصل اول به کاوشی در شخصیت و آرمان شمس می پردازد، و سرفصل هایی ازجمله شخصیت شمس، شاهد سقوط زمان و عرفان درون در فصل اول جای می گیرد.

بخش دوم کتاب به سخنان شمس تبریزی اختصاص دارد که در آن سخنان او با موضوعاتی درباره انسان، درباره دیگران، درباره خود، داستان ها، آرمانگرایی ها، کلمات قصار و طنز ها آمده است. قسمت سوم کتاب فهرست ها، نشانه های اختصاری، منابع و مآخذ است.

این کتاب که در نوروز ۸۶ به چاپ بیستم رسیده است از سوی انتشارات عطائی و آشیانه کتاب وارد بازار شده است.

دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.


کتاب فوائح الجمال و فواتح الجلال


کتاب فوائح الجمال و فواتح الجلال یکی از بهترین کتابهایی است که در مورد عرفان اسلامی نوشته شده است. هر چند بیشتر نویسندگان و شاعران ایرانی از بیان مستقیم اسرار پرهیز کرده و بیشتر مفاهیم را به صورت معما وار و مبهم بیان كردده اند اما نجم کبری در این کتاب به طور آشکار و بسیار صریح پرده از بسیاری از اسرار عرفانی برداشته است.هر چند امروزه برخی از مفاهیم کتاب را می توان به وسیله کتب عرفانی دیگر تاویل و تفسیر کرد اما برخی از نکات کتاب هنوز احتیاج به تفسیر بیشتری دارند. برخی از عمده ترین نکاتی که نجم کبری بدانها اشاره کرده است عبارت اند از:

1- شیخ الغیب (استاد درون): (در این هنگام شخصی از نور را در مقابل خود می بینی که انوری از وی پدید می آید و رهرو تولد انوار را از تمام تن خود نیز حس می کند.این شخص نورانی که در برابر تو است در اصطلاح صوفیه «مقدم» نام دارد و او را «شیخ الغیب» و «میزان الغیب» هم گویند. ص 39)

2- نام درونی: (رهرو چون پذیرفته درگاه شود در غیب به او نام و کنیه می دهند. ص 77)

3- انوار الهی: (نخستین انواری که در مقام تجلی بر رهرو وارد می شود انوار عزت است که از بالای سر او که در چاه است بر او آشکار می شود. ص 22)

4- اصوات الهی: (پیش از استواری ذکر،صدا در دایره سر احساس می شود و صدا بالا رونده است و از آن صوت پای کوبی و طبل و بوق دریابی. هر کس این اصوات را شنید باید خداوند را به هر زبانی تسبیح و تقدیس کند. ص 31 و 32)

5- کالبد های هفتگانه انسان: (بدان که وجود چیزی یگانه نیست، بر فراز هر وجودی وجودی خاص تر و بهتر از آن وجود دارد،تا آنگاه که به وجود حق منتهی می شود.در راه، هر وجودی چاهی دارد و وجود تنها دارای هفت نوع است. ص 21)

6- استطاعت (توشه معنوی): (در سفر معنوی به سوی مطلوب کلی، رهرو از آن یاری می جوید و سفر بدون استطاعت حرام است.ص 46)

7- کتاب های غیبی‌: (از خود غایب شدم و آسمانی پیدا شد که گویی کتاب قرآن بود و در آن اشکال مربعه با نقطه ها نوشته شده بود.ص 77)

8- چاه وجود: ؟؟؟

9- دایره وجود: ؟؟؟

دوستان سعی کنند ابتدا این کتاب را حتما از طریق انتشارات مذکور و کتابفروشی های معتبر تهیه بکنند. هر چند بخاطر محدودیت در تجدید چاپ شاید یافتن این کتاب کمی دشوار باشد.